Tillbaka till alla evenemang

Orgelparty med Maria Möller

En kväll där Ktvå fylls av svängiga orgeltoner, vacker sång och en dos humor på det. Andreas Hellkvist står som vanligt som värd med sin finaste Hammondorgel, och bjuder på underhållning tillsammans med den mångsidiga Maria Möller. Det blir ett möte mellan de två både i och utanför musiken. Ett perfekt sätt att liva upp en torsdag i november. Välkomna på orgelparty!
Med en imponerande artistisk bredd uttrycker sig Maria Möller inom många olika genrer som sångerska, skådespelerska och komiker. I sitt sceniska bagage har hon en mix av teater- och musikteaterföreställningar, en rad hyllade shower och konsertturnéer i eget namn och samarbeten med symfoniorkestrar, sinfoniettor och storband. Som en recensent i Expressen beskrivit henne: ”Maria Möller verkar kunna allt – och gör det hela tiden med en ljuvlig humor och befriande självdistans”.
Virtuost, lekfullt och med inlevelse – det finns många sätt att beskriva Andreas Hellkvist vid sin Hammondorgel. Han har utvecklat en stil som väcker häpnad och beundran, både hos publik, kollegor och recensenter. Oavsett sammanhang så är det få som går oberörda från en konsert. Här möter vi honom

Kommande evenemang