Tillbaka till alla evenemang

Orgelparty med Andreas Hellkvist och Kiralina Salandy – Fri entré

Säsongens sista orgelparty blir ett kärt återseende. Andreas Hellkvist och Kiralina Salandy har gjort ett antal bejublade uppträdanden på Katalins olika scener. Senast i somras då de trollband hela terrassen trots regn och en utetemperatur mer likt en höstdag. I värmen på Ktvå bjuds det på godbitar från hela deras repertoar – gospel, soul, jazz och förstås några jullåtar. Två uttrycksfulla personligheter som skapar magi tillsammans.
Förutom att vara en fantastisk sångerska är Kiralina Salandy en scenpersonlighet utöver det vanliga. Alltid närvarande i stunden och med ett oemotståndligt sätt att bjuda in och inkludera både sin publik och medmusikanter. Hon är en ofta anlitad solist, både i gospel, jazz och andra sammanhang och har medverkat i produktioner allt ifrån Jerry Williams till nobelfestligheter. Uppvuxen i Kanada och med sina musikaliska rötter i gospel.
Virtuost, lekfullt och med inlevelse – det finns många sätt att beskriva Andreas Hellkvist vid sin Hammondorgel. Han har utvecklat en stil som väcker häpnad och beundran, både hos publik, kollegor och recensenter. Oavsett sammanhang så är det få som går oberörda från en konsert. Här möter vi honom i ett mer intim sättning där han och orgeln får fullt spelrum.

Kommande evenemang